sobota 10. srpna 2013

Cosmetic love nr. 1


Je tady první cosmetic love, kde můžete vidět naše oblíbené kosmetické produkty. Dnes jsme si pro Vás připravily mix všeho, co používáme v těchto horkých letních dnech. Jak přežíváte horka vy? Taky s radostí vítáte příjemné ochlazení?

Balea emulze na ruce San Francisco (300 ml) + Balea tekuté mýdlo Londýn (300 ml): tekutá mýdla jsou k sehnání v dm, jedná se o limitovanou edici (bohužel, jejich design i složení jsou báječné). Mýdlo Londýn je s vůní fialek, takže Vám každé umytí přináší back in time do jarního období. San Francisco je s vůní broskví + navíc obsahuje hydratační panthenol na ruce. Mytí rukou je základ, obě mýdla u nás vedou.

Krém po opalování Australian gold (Forever after) (650 ml): Australské krémy jsou zázrak! A tento trojnásob, uchovává opálení, je proti stárnutí pokožky a dále podporuje zeštíhlení. Navíc krásně voní po kokosu.

Sprej na rozčesávání Matrix: Příjemně voní, stříkám si ho do vlasů ihned po umytí a lépe se mi rozčesávají a dodávají vlasům objem.

Sprchový gel s peelingem Bourjois Paris: na letní dny se moc nehodí, jelikož obsahuje peelingové kuličky po kterých se tělo loupe. Díky peelingu je po něm kůže krásně hebká a jemná.

Šampon Syoss + olej do vlasů Syoss: s šamponem do vlasů moc spokojená nejsem, vlasy hodně vysušuje.  Zato olej pak nahradí vše, co šampon zpackal. Vtírám ho do konečků a vlasy se mi po něm krásně lesknou.

Balea tělový krém Cocos (500 ml): miluji tohle tělové mléko! Úžasně voní a hydratuje (když se večer namažu, cítím ho z kůže ještě v poledne). Zároveň obsahuje avokádový olej, který dodává pokožce pružnost a jemnost.

Jaké produkty používáte vy?

8 komentářů:

  1. Nad kúpou toho oleja od syoss som dlho rozmýšľala ale nakoniec som ho nekúpila :) zvolila som radšej olej na poškodené vlasy od Yves Rocher :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Balea výrobky mám najradšej!
    super článok!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. i love this article. so good inspiration for us that we read. thanks a lot. hope to keep in touch. come to visit me..will be pleasure for me kisses.
    http://honeyandcotton.org/

    OdpovědětVymazat
  4. Great post!! Looks like great products!

    XoXo
    Teresa
    www.chicaffordable.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. tělový krém od Balea používám taky, je úžasný ♥
    můžu se zeptat, kde seženu ten krém po opalování?
    děkuji:**

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Super věci, snad zajedu do Dm na tu limitku :)
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Závidím, skvelé veci. :) Aj ja by som sa mala na školsý rok nejako pripraviť! :D :)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat